logo

Jacobskerk

 

Zonnebrinkkerk

Hovinga


Wijk A: Centrum, Huininkmaat/Bomenbuurt, Kotten/Brinkheurne/Ratum, De Pelkwijk, Zuilenes

Adresgegevens:
W. Dreeslaan 44
7103 JG Winterswijk
Tel. 06 - 19 73 69 86
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Sinds 9 juli 2017 ben ik als predikant aan de Protestantse Gemeente van Winterswijk verbonden. Naast alle algemene werkzaamheden die een predikant uitvoert, behoort aandacht voor de “leeftijdsgroep 50 - min” tot mijn bijzondere taak. Ook ben ik betrokken bij de Taakgroep Eredienst om samen met anderen na te denken over hoe wij de verschillende kerkdiensten en vieringen vorm kunnen geven. 

Mijn drijfveer om predikant te zijn is om het verhaal van God met mensen verder te vertellen en om Zijn verhaal te verbinden met ons eigen leven. Ik hoop dat de kerk een plek kan zijn waar mensen op adem kunnen komen en zich kunnen bezinnen op vragen die hen bezighouden. Ik hoop dat wij vanuit de kerkelijk gemeente stil kunnen staan bij de kruispunten van het leven, bij geboorte en overlijden, bij ziekte en zorgen die er kunnen zijn, maar ook bij feestelijke gebeurtenissen in het leven van mensen.

In deze tijd is geloven niet vanzelfsprekend en de gang naar de kerk is dat nog veel minder, maar met elkaar kunnen we zoeken naar nieuwe wegen om te geloven en om kerk te zijn. Daaraan wil ik graag een bijdrage leveren en daarbij hoop ik ook de “jongere” generatie te betrekken.

Bezoek
 
Als u bezoek van mij of van één van mijn collega’s op prijs stelt, horen we dat graag van u. Ook stellen we het op prijs als u ons op de hoogte wilt stellen van ziekte en ziekenhuisopname en overlijden. Geboorteberichten en andere vreugdevolle berichten horen we eveneens graag van u.