logo

Jacobskerk

 

Zonnebrinkkerk

Zonnebrinkkerk

Zonnebrink 61

7101 NB Winterswijk

Kosters

  • Hanneke Hoitink
  • Anita Visser

Te bereiken op 06 23 53 05 08

 

De Zonnebrinkkerk is één van de kerkgebouwen van de Protestantse Gemeente Winterswijk, in gebruik  voor de eredienst.

De Zonnebrinkkerk is rolstoeltoegankelijk.

Alle zalen van het Zonnebrink Centrum zijn eveneens rolstoeltoegankelijk; voor beide zalen in de kelder is een traplift beschikbaar

De Zonnebrinkkerk is gebouwd door architect Tjeerd Kuipers. De kerk is gebouwd als een zaalkerk, met een klokkentoren met naaldspits naast de entree. De Zonnebrinkkerk in 1906 in gebruik genomen door de toenmalige Gereformeerde Kerk van Winterswijk. De kerk staat aan de rand van het centrum. In 1981 is dit kerkgebouw sterk gemoderniseerd en uitgebreid met een zalencentrum: het Zonnebrink Centrum.

Het orgel in de Zonnebrinkkerk is in 1981 als Opus 865 gebouwd door de firma Pels & Van Leeuwen, kent twee manualen en een pedaal.

kerkelijk bureau

 

In het gebouw is ook het Kerkelijk Bureau van de Protestantse Gemeente te Winterswijk gevestigd.

Het Zonnebrink Centrum is recent gemoderniseerd en is een prachtige locatie voor bedrijven, verenigingen, clubs, koren, gezelschappen en anderen die eenmalig, tijdelijk of langdurig een zaal nodig hebben voor hun eigen activiteit. Onze kosters staan in Winterswijk bekend als uitstekende gastvrouwen.

Via onderstaande folder wordt u alvast geïnformeerd over de zalen in ons Zonnebrink Centrum en de mogelijkheden die er zijn:
Download folder Zonnebrink Centrum

Mocht u nadere informatie wensen over de verhuur en andere mogelijke diensten, dan kunt u het beste even telefonisch contact met de kosters opnemen.
(Zie bovenaan deze pagina.)