logo

Jacobskerk

 

Zonnebrinkkerk

Struijk

 

Wijk E: Henxel, Huppel, Meddo
 
Adresgegevens:
Grotestraat 48
7151 BD Eibergen
Tel. 0545 - 472 987
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 
 
Vanaf 1 augustus 2015 werk ik voor 25% in Winterswijk. Daarnaast werk ik vanaf 19-1-1997 in Eibergen en Rekken voor 75% van mijn werktijd. De eerste 5 jaar ben ik gedetacheerd geweest in de PGW, eerst als adviseur in het moderamen en de kerkenraad, vanaf september 2016 als voorzitter van de kerkenraad. In oktober 2020 ben ik bevestigd als ‘gewoon’ predikant in de PGW. Ik ga twee keer per jaar voor in een kerkdienst en 1 keer in de Buurtschapsdienst in Meddo.

Vanaf het begin ben ik ook verantwoordelijk voor het bezoekwerk in wat nu wijk E is: Meddo-Huppel-Henxel. Met veel voldoening doe ik bezoeken aan gemeenteleden, op eigen verzoek of aan hen, wier namen mij genoemd worden.

Mijn drijfveer om predikant te zijn is om het verhaal van God met ons mensen over het voetlicht te brengen; in de gesprekken met mensen thuis, bij scharniermomenten in het leven, in de kerkdiensten en ook bij O&I activiteiten. Maar ook het bestuurlijke werk is dienstbaar aan deze zoektocht: de verbinding van God met ons, en wij met God.

Per email en per telefoon ben ik bereikbaar. Krijgt u geen gehoor per telefoon, spreekt u dan de voicemail in. Dan bel ik u terug. Voor bezoek in wijk D en E kunt u mij vragen. Dat geldt ook voor verdrietige en vreugdevolle berichten: graag blijven mijn collega’s en ik van uw wel en wee op de hoogte.

Vanaf september 2021 (voor de duur van ongeveer een jaar) vervang ik ds. Theo Parmentier voor 25% van mijn werktijd. In deze periode zal ik vaker voorgaan in een dienst in de PGW.