Menu:

Kerkelijk Bureau - Contact

Het adres van het Kerkelijk Bureau van de Protestantse Gemeente te Winterswijk is:

Zonnebrink 61
7101 NB Winterswijk
Tel. 0543 - 512 395
Fax: 0543 - 532 931
Email: Email het Kerkelijk Bureau
Medewerkers: Petra Grevers en Angelique Zweerink

Openingstijden: maandag t/m vrijdag uitsluitend van 9.00 - 12.30 uur.

Kerkelijk Bureau

U kunt hier terecht voor alle wijzigingen met betrekking tot de ledenadministratie en Kerkenwerk, informatie krijgen over de tarieven van en het bespreken van de kerkelijke gebouwen voor huwelijken, uitvaarten en concerten, met vragen over de kerkelijke bijdrage, het bestellen van collectebonnen en al uw overige vragen op kerkelijk gebied. Petra en Angelique zullen hun uiterste best doen om u op goede wijze van dienst te zijn.

Door het kerkelijk bureau wordt de boekhouding verzorgd van het College van Kerkrentmeesters en het College van Diakenen, de volledige personeels- en salarisadministratie, en worden acties als de Actie Kerkbalans en de Actie Solidariteit voorbereid en uitgevoerd.
Ook het adressenbestand van Kerkenwerk, ons kerkblad, wordt door hen actueel gehouden en zo kan Kerkenwerk elke maand opnieuw op de juiste adressen worden bezorgd.

De Protestantse Gemeente te Winterswijk biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van collectebonnen, in de waarden van € 0,50, € 1,00 en € 2,00. Op elk velletje collectebonnen zitten 20 bonnen. U kunt bij het Kerkelijk Bureau een bestelformulier voor de collectebonnen afhalen.
Het ingevulde bestelformulier kunt u afgeven bij het Kerkelijk Bureau of tijdens kerkdiensten in de collectezak deponeren. De collectebonnen worden gratis bij u thuisbezorgd en de betaling daarvan vindt plaats via de eenmalige machtiging op het bestelformulie.

U kunt het bestelformulier collectebonnen ook downloaden: Download het bestelformulier

Heeft u geen Adobe Reader op uw pc, klik dan eerst op de link GET ADOBE READER.

Get Adobe Reader

 

Webdesign & Copyright © 2011 www.beeld-en-ontwerp.nl, email webmaster