logo

Jacobskerk

 

Zonnebrinkkerk

Om de activiteit te kunnen blijven organiseren zijn we op zoek naar enkele enthousiaste mensen die een paar uur per maand tijd willen vrijmaken om dit evenement in stand te kunnen houden. In de week van de fietsvierdaagse kost het meer tijd.

Er kunnen nog tot 31 maart goede doelen worden aangedragen voor de PeGeWe-fietsvierdaagse; in 2023 wordt deze georganiseerd van dinsdag 25 juli tot en met vrijdag 28 juli.

Zoals altijd is ook in 2023 de opbrengst van de PeGeWe-fietsvierdaagse weer helemaal bestemd voor goede doelen.

En - ook zoals altijd - kunt u zelf mensgerichte goede doelen aandragen, die het liefst een band hebben met een plaatselijke of regionale vertegenwoordiging.

Laat ons weten welk goede doel volgens u in 2023 in aanmerking mag komen voor een bijdrage vanuit de PeGeWe fietsvierdaagse.

Dat kan op de volgende manieren:

1. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Vermeld als onderwerp: goede doelen PeGeWe-fietsvierdaagse 2023

2. Stuur een brief naar PeGeWe-fietsvierdaagse, p.a. Kerkelijk Bureau, Zonnebrink 61 , 7101 NB Winterswijk.
Vermeld in de linkerhoek van de envelop: goede doelen PeGeWe-fietsvierdaagse 2023.

In de e-mail/brief vertelt u welk goede doel u zou willen steunen en waarom. Leg zo duidelijk mogelijk uit wat het goede doel is/doet, en waarvoor het geld nodig is. Natuurlijk mag u verwijzen naar een website of een folder meesturen om uw voorstel verder te verduidelijken. Vergeet niet uw contactgegevens te vermelden, zodat wij - indien nodig - meer informatie kunnen vragen

U kunt uw voorstel aandragen tot 31 maart. Daarna maakt de organisatie van de PeGeWe fietsvierdaagse een keuze uit de aangedragen goede doelen.

Heeft u nu al een idee, aarzel dan niet en stuur het meteen in.

Wilt u meer informatie? Neem dan even contact op met iemand van de PeGeWe-fietsvierdaagse. Dat kan bij voorkeur via bovenvermeld e-mailadres of telefonisch via 06-4432 14 56.

De organisatie van de PeGeWe-fietsvierdaagse,

Durk Bouma

PeGeWefietslogo

 Neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina: www.facebook.com/pegewefiets4daagse