Menu:

Zonnebrinkkerk

Zonnebrinkkerk

Het adres van de Zonnebrinkkerk is:
Zonnebrink 61,
7101 NB Winterswijk
Tel. 0543 - 512 204
Kosters: Hanneke Hoitink en Anita Visser, bereikbaar via tel. 06 - 2353 0508

Rolstoeltoegankelijk
De Zonnebrinkkerk is rolstoeltoegankelijk; dit is ook het geval voor het Zonnebrinkcentrum; voor de beide zalen in de kelder is een traplift beschikbaar.

De Zonnebrinkkerk is gebouwd door architect Kuipers en in 1906 in gebruik genomen als kerkgebouw van de toenmalige Gereformeerde Kerk. De kerk is gelegen aan de rand van het centrum. In 1981 is dit kerkgebouw uitgebreid met een zalencentrum: Zonnebrink Centrum.

Thans is het kerkgebouw annex zalencentrum eigendom van de Protestantse Gemeente te Winterswijk, ontstaan tijdens de fusie van Hervormd en Gereformeerd.

Het orgel in de Zonnebrinkkerk is in 1981 als Opus 865 gebouwd door de firma Pels & Van Leeuwen, kent twee manualen en een pedaal.

kerkelijk bureau

In het gebouw is ook het Kerkelijk Bureau van de Protestantse Gemeente te Winterswijk gevestigd.

Nadere gegevens over het kerkelijk bureau vindt u op de desbetreffende pagina.

Het Zonnebrink Centrum is recent gemoderniseerd en is een prachtige locatie voor bedrijven, verenigingen, clubs, koren, gezelschappen en anderen die eenmalig, tijdelijk of langdurig een zaal nodig hebben voor hun eigen activiteit. Onze kosters staan in Winterswijk bekend als uitstekende gastvrouwen.

Via onderstaande folder wordt u alvast geïnformeerd over de zalen in ons Zonnebrink Centrum en de mogelijkheden die er zijn:
Download folder Zonnebrink Centrum

Via onderstaande virtuele tour kunt u een uitstekende indruk krijgen van ons Zonnebrink Centrum:
Bekijk de virtuele tour

Mocht u nadere informatie wensen over de verhuur en andere mogelijke diensten, dan kunt u het beste even telefonisch contact met hen opnemen (zie bovenaan deze pagina).