Menu:

Fotopagina 1

Op deze pagina vindt u de links van foto's die tijdens bepaalde momenten in ons kerkelijk leven zijn gemaakt; deze pagina zal dan ook regelmatig worden ververst (voor zover er sprake is van fotonieuws).

Op de fotopagina's staat bovenaan knopjes in de vorm van een pijl; daarmee bladert u door de pagina's. Onder elke pagina staat een bestelkeuzebalk waarmee u desgewenst foto's voor uzelf kunt laten afdrukken.

Foto's Doopdienst zondag 02 oktober 2016
In deze dienst werd Sofie van der Linde gedoopt. De foto's kunnen bekeken en desgewenst kunnen er afdrukken worden besteld. Wilt u een foto iets groter zien, klik dan op de foto.
Ga naar de foto's van deze dienst

Foto's Doopdienst en Belijdenis Stille Zaterdag 04 april 2015
In de late dienst op Stille Zaterdag deed Melissa Veldkamp belijdenis van haar geloof en werd aansluitend gedoopt. De foto's kunnen worden bekeken en desgewenst kunnen er afdrukken van worden besteld. Wilt u een foto iets groter zien, klik dan op de foto.
Ga naar de foto's van deze dienst

Foto's Doopdienst 22 maart 2015
In deze dienst werd Skylar Sienna Muthoni Heesen gedoopt. De foto's kunnen worden bekeken en desgewenst kunnen er afdrukken van worden besteld. Wilt u een foto iets groter zien, klik dan op de foto.
Ga naar de foto's van deze doopdienst

Foto's Muscial 'Mozes' (25 januari 2015)
Op de genoemde datum werd in de Zonnebrink de musical 'Mozes' opgevoerd, ingestudeerd door ca. 65 kinderen, met het team van 'De Vliegende Speeldoos'. En zoals altijd was dat een groot feest! De foto's kunnen worden bekeken en desgewenst ook besteld. Wilt u een foto iets groter zien, klik dan op de foto.
Ga naar de foto's van Mozes

Foto's Musical 'David & Goliath' (17 februari 2013)
Op de genoemde datum werd in de Zonnebrinkkerk de musical 'David & Goliath' opgevoerd, ingestudeerd door ca. 80 kinderen met het team van 'De Vliegende Speeldoos'. En dat was een groot feest! De foto's kunnen worden bekeken en desgewenst ook besteld. Wilt u een foto iets groter zien, klik dan op de foto.
Ga naar de foto's van David en Goliath