Menu:

De PeGeWe fietsvierdaagse

Contactpersoon/Secretariaat
Else Klomps
Email de PeGeWefietsvierdaags

<
Data: dinsdag 24 juli t/m vrijdag 27 juli 2018
Start en Finish: Inloopcentrum 'Den Angang', Markt 46, Winterswijk
Vertrektijd: dagelijks vanaf 09.00 uur
Afmelden: dagelijks tot uiterlijk 17.00 uur
Afstanden: Kort (ca. 20 km), middellang (ca. 35 km) of lang (ca. 50 km)
Kosten: € 4,00 per dag of € 14,00 voor vier dagen (inclusief routes)
  Kinderen voor- of achterop de fiets: vrije gift
  Kinderen t/m 15 jaar: half geld
Voorinschrijving: Niet nodig
Telefoon:

06 - 5706 2576

De opbrengst van de 40e editie van de PeGeWe fietsvierdaagse is bestemd voor de volgende doelen:

1) Township Mamelodi Muziekschool Pretoria is een project van oud-Winterswijkers Gerben en Mieke Grooten-Eeltink om kinderen in één van de armste sloppenwijken van Pretoria uit hun ellende te halen. Door middel van muziek(onderwijs) leren ze op een andere manier omgaan met elkaar en komen de kinderen minder snel in aanraking met criminaliteit.

2) RTV Slingeland brengt een gevarieerd programma van radio- en tv-uitzendingen rondom lokale gebeurtenissen. Door deze uitzendingen blijven ook mensen die zelf niet op pad (kunnen) gaan betrokken bij alles wat in en rondom Winterswijk speelt.

3) In de Winterswijkse Speeltuin Federatie zijn de Winterswijkse speeltuinverenigingen verenigd (Hakkelerkamp, ’t Kreil, Rozenstraat, Kindervreugd, de Vrees en de Hazelder). De speeltuinen bieden een speelplek voor kinderen. Daarnaast organiseren ze allerlei activiteiten voor jong en oud. Zo dragen ze bij aan een leefbare buurt, niet alleen voor kinderen, maar ook voor oudere mensen, bijvoorbeeld door gezellige ontmoetingen te organiseren.

De 40e editie van de PeGeWe fietsvierdaagse wordt georganiseerd in de laatste week van juli 2018; van dinsdag 24 juli tot en met vrijdag 27 juli. Vier dagen fietsen (of wandelen) tussen alles wat groeit en bloeit in Nationaal Landschap Winterswijk, met leuke bezienswaardigheden en activiteiten en ondertussen genieten van prachtige natuur. Deelnemen aan deze fietsvierdaagse is zeker de moeite waard, ook omdat u daarmee goede doelen steunt.

Start en finish is Inloopcentrum Den Angang, dat tijdens de fietsvierdaagse dagelijks geopend is van 9.00 u – 17.00 u. Behalve voor de inschrijving en het afmelden kunt u er ook terecht voor een kopje koffie of thee, een gezellig praatje of om loten te kopen. Ook daarmee steunt u de goede doelen. Elke dag kunt u kiezen uit drie routes: kort, middellang en lang. De organisatie streeft er naar dat (een deel van) de routes ook geschikt zijn scootmobielgebruikers. De fietsvierdaagse is geschikt voor alle leeftijden en deelname per dag is ook mogelijk. Deelnemers die vier dagen fietsen en een volle stempelkaart inleveren maken kans op een leuke prijs.
Vooraf aanmelden is niet nodig; u kunt zich ’s morgens opgeven bij de inschrijftafel en ontvangt dan de routes.

Komt u met de auto? In Winterswijk is volop ruimte om gratis te parkeren. De parkeerterreinen liggen allemaal op relatief korte afstand van inloopcentrum Den Angang op de Markt. Klik voor meer informatie op deze link: Parkeren in Winterswijk

Neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina: www.facebook.com/pegewefiets4daagse

NOTEER DE DATA ALVAST IN UW / JOUW (digitale) AGENDA!!