Menu:

Stacaravan Diaconie t.b.v. minder-validen en rolstoelgebruikers

De Diaconie van de Protestantse Gemeente te Winterswijk verhuurt aan minder-validen en/of rolstoelgebruikers een aangepaste stacaravan zodat ook zij in staat zijn vakantie te vieren.

De in 1996 nieuw geplaatste stacaravan biedt ruimte aan 4-6 personen en is voorzien van voldoende comfort: electriciteit en gas, warm en koud stromend water, een koelkast, centrale heteluchtverwarming en een kleurentelevisie.

Alle deuren van de stacaravan zijn breed genoeg voor rolstoelgebruikers. Het toilet in de ruime toilet-/doucheruimte is voorzien van opklapbare handgrepen en er is een douchestoel aanwezig.

In de woonkamer vinden we een eettafel met vier stoelen, een tweezitsbank en twee fauteuils. De moderne keuken is voorzien van een 4 pits gaskooktoestel met afzuigkap, warm en koud stromend water (geiser), koffiezetapparaat, waterkoker en een koelkast. Natuurlijk ontbreekt de gebruikelijke keukeninrichting niet, zoals een pannenset, servies en bestek. Het riante terras is bereikbaar vanuit de woonkamer en via de entree.

Er zijn twee slaapkamers (één met een tweepersoonsbed op 55 cm hoogte, één voorzien van een stapelbed); de bedden zijn voorzien zijn van uitstekende matrassen, kussens en dekbedden (voor onderlakens en dekbedhoezen etc. dient men zelf zorg te dragen). Ook de bank in de woonkamer kan desgewenst als slaapbank worden gebruikt.

De stacaravan is te vinden op plaatsnummer Kastanje 50 op Vakantiepark 'De Twee Bruggen", Meenkmolenweg 15, 7109 AH Winterswijk. Het beheer wordt verzorgd door Familie Oonk, Wissinkweg 10, 7109 BC Winterswijk, tel. 0543 - 565 487.
Klik hier voor info over de camping

Voor nadere informatie over de verhuur van de stacaravan of het indienden van een aanvraag om de caravan te huren kunt u terecht bij het Kerkelijk Bureau (tijdens kantooruren maandag t/m donderdag, vrijdag uitsluitend 's morgens).
Dat kan zowel telefonisch (0543 - 512 395) als per email
Klik hier als u de caravan wilt huren en/of vragen wilt stellen

Caravan_02 Caravan_01
Caravan_03 Caravan_04
Caravan_05
Caravan_06
Caravan_07 Caravan_08
Caravan_09 Caravan_10
Caravan_11 Caravan_12
Caravan_13 Plattegrond
Winterswijk Korenburgerveen
Scholtengoed Boeiink Vakwerkhuisje Ratum